Köpvillkor

Betalning

Du kan betala för varorna:
• Kreditkort

Leverans

• Varorna levereras med DPD-tjänster.
• Fraktpris – 251 SEK.
• Varor skickas på samma sätt eller nästa arbetsdag efter betalningsbekräftelse.
• I Storbritannien levereras varorna inom 1-5 arbetsdagar.


ALLMÄNT

Här följer köpvillkoren för Atsas.se. Villkoren gäller mellan dig som kund och Atsas.se butik, vid order och inköp av varor online på Atsas.se.

Genom att godkänna villkoren bekräftar du att du har fyllt 18 år och har full juridisk rätt att ingå avtal med annan part.

AVTAL OCH KUNDUPPGIFTER

Som kund är du ansvarig för att ingen annan kan använda dina inloggningsuppgifter. Om du misstänker att någon obehörig fått tillgång till dina inloggningsuppgifter ska detta anmälas till kundtjänst. Om en sådan anmälan inte gjorts ansvarar du för alla köp som gjorts med dina inloggningsuppgifter.

Atsas.se förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning, exempelvis om felaktiga personuppgifter har uppgivits. Atsas.se förbehåller sig rätten att stänga av dig som e-handelskund. Vid eventuell avstängning blir du informerad om detta.

BESTÄLLNING OCH AVBOKNING

När Atsas.se mottagit din order skickas en orderbekräftelse via e-post.

VAROR

På e-handelssiten visas viss produktinformation för varje vara men för fullständig produktinformation och uppgifter som tillverkningsdag och bäst före-datum hänvisas du till varans förpackning. Gällande information om ingredienser och allergener så är det alltid märkningen på en varas förpackning som gäller.

Atsas.se reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- eller skrivfel på e-handelssajten. Exempel på sådana fel kan vara felaktig information i produktbeskrivningen, att en bild inte återger produktens exakta utseende eller att det anges felaktigt pris på en vara.

PRISER OCH KAMPANJER

På Atsas.se visar vi de aktuella priserna. De priser som anges när du slutför din order är de priser som gäller för din beställning.

Atsas.se erbjuder kampanjer på Atsas.se e-handel. Atsas.se förbehåller sig rätten att återkalla, avsluta eller ändra en kampanj. Detta gäller även kampanjkoder av alla slag som gäller i Atsas.se e-handel. Erbjudanden på specifika varor gäller under en begränsad tid och så länge lagret räcker.

Kampanjpriser gäller så länge som att du som kund beställer under den perioden som kampanjen är giltig. Är leveransen senare än giltighetstiden på kampanjen så är det tiden för beställning som gäller. Däremot så kan kampanjpriser komma att ändras om du efter kampanjens giltighetstid går in och ändrar i din beställning.

BETALNING

Kortbetalning: I samband med att du slutför din order reserveras ett belopp från ditt konto. Själva kortdebiteringen sker efter att din order är plockad. Transaktionen bokförs normalt inom fem bankdagar från din leverans- eller upphämtningsdag.

Du betalar din order med bank- eller kontokort från Visa och Mastercard. Det går inte att betala med kontanter, checkar eller presentkort.

Köpet sker via betalningslösningsleverantören Stripe. När du registrerar dina betal- eller kreditkort skickas du och dina uppgifter (krypterade med en referens) till Stripe (Atsas.se samarbetspartner för kortbetalningar) betalsida som är SSL-krypterad och där fyller du i ditt kortnummer. Atsas.se sparar således inte dina betal- eller kreditkortsnummer. I de fall du väljer att spara kortuppgifter görs det hos Stripe och Atsas.se skickar vid dina följande beställningar samma referens med envägskryptering till Stripe. Stripe är certifierat enligt PCI-DSS och all kommunikation som sker vid betalning är krypterad för säker Internetöverföring. Genom att registrera din betalning godkänner du Stripe villkor.

HEMLEVERANS OCH UPPHÄMTNING

Atsas.se erbjuder leverans genom hemleverans. 

Atsas.se har som ambition att leverera din order på angiven leveranstid – 5-7 arbetsdagar, men med reservation för eventuella förseningar och driftstörningar. Dina varor anses levererade när du vid hemleverans tagit emot dem genom att signera att din leverans har anlänt, alternativt att de lämnats vid din ytterdörr. Om du som kund inte signerar din leverans vid möte med transportör så förbehåller sig Atsas.se rätten att ej leverera dina varor.

Om Atsas.se inte kan utföra åtaganden mot dig till följd av omständigheter som kan anses ligga bortom Atsas.se kontroll så utgör detta inte ett avtalsbrott. Atsas.se förbehåller sig rätten att ändra eller stänga leveranser med kort varsel, exempelvis vid hinder i trafiken p.g.a. väderförhållanden, trafikolyckor eller liknande omständigheter eller vid Force Majeure-liknande situationer såsom naturkatastrofer, krig, politiska oroligheter, konflikt på arbetsmarknaden, eldsvåda eller annan omständighet utanför rimlig kontroll för Atsas.se. Vid den typen av situationer kommer Atsas.se dock alltid försöka utföra åtaganden i möjligaste mån och i de fall där detta inte är möjligt kompensera dig i skälig omfattning.

OM DU INTE KAN TA EMOT ELLER HÄMTA VARORNA

Om du inte kan ta emot dina varor vid hemleverans gör transportören en bedömning om varorna kan lämnas. Under förutsättning att transportören kommer fram till din ytterdörr lämnas varorna utanför dörren. När varorna har lämnats övergår ansvaret för varorna till dig. Om en port eller grind hindrar oss från att nå fram till din dörr lämnas varorna inte kvar. Om varorna inte kan lämnas tas de tillbaka till den fysiska butiken eller upp dina varor i den butiken. 

REKLAMATION

Om något går fel eller om du önskar reklamera en vara ska kundtjänst kontaktas så snart som möjligt efter att fel har upptäckts, dock senast inom 14 dagar. Kreditering på grund av fel eller reklamation görs till samma kort som uppgavs när du lade din order. 

ÅNGERRÄTT

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) gäller inte ångerrätt för livsmedel och andra dagligvaror. Du har alltså ingen ångerrätt för köpta varor. 

KUNDTJÄNST

Vid frågor och reklamationer ombeds du kontakta kundtjänst via support@atsas.se.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Atsas.se behandlar dina personuppgifter, såsom dina kontaktuppgifter, betal- och orderinformation bl.a. för att kunna hantera din beställning. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy på www.atsas.se.

EnglishGermanLithuania